fbpx

Vesprada ciclista a la ciutat d’Ontinyent

Ahir, dissabte 30 de juny, tenia lloc, a la nostra localitat, el “Trofeu Ciutat d’Ontinyent Fèmines i Cadets”. L’eixida, programada per a les 17.00 hores, es va dur a terme a l’avinguda de la Diputació, costat de Sant Rafel del Pont de Santa Maria. Amb els termòmetres de la ciutat indicant temperatures superiors als 30 °C, els ciclistes havien de fer front, durant quatre voltes, una menys per a les fèmines, a un circuit que comptava amb un recorregut de 13,5 km per volta.

Amb un recorregut molt exigent, tant corredores com corredors anaven quedant fora de la cursa per la distància que els separava dels seus competidors. Eixint des del pont de Santa Maria, i continuant per l’avinguda d’Almansa, s’aprofitava la rotonda del Salt del Bou per aplegar fins a la CV-81, carretera que duria els participants fins al Pou Clar. Direcció Fontanars, la cursa prenia el desviament del Carril per seguir el curs del riu Clariano fins al convent de les Carmelites, completant-se així una volta al circuit.

El sol, la temperatura i els exigents desnivells, característics de la nostra localitat, van marcar una vesprada ciclista que es resoldria, per als masculins, en un esprint final entre els tres primers corredors i, en el cas de les fèmines, entrant les primeres posicions amb una certa distància de diferència entre elles.