Vicent Pla presenta la seua candidatura per a ser reelegit president de Festers

L’actual president de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, Vicent Pla, ha presentat a última hora d’aquesta vesprada els avals necessaris per a donar suport a la seua candidatura a la reelecció del càrrec. Una vegada entregades les més de 50 signatures, Pla ha comparegut davant dels mitjans, acompanyat de qui serà el seu equip de govern. Un equip que en paraules del president és “plural i coral, perquè aquest no és un projecte personalista i anem a treballar en equip”. Baix el lema ‘Seguim avant!’, Pla ha assegurat que “continuarem treballant amb la mateixa il·lusió i força que el primer dia. La festa es mereix que continuem treballant, i davant d’un futur incert, el que necessita és la major de les estabilitats”.

Fins a la mitjanit d’aquest divendres, 29 d’octubre, podrien presentar-se altres candidats. Una vegada finalitzat el terme, s’obrirà un període breu per a comprovar i validar, tant les signatures de l’aval com la situació dels candidats.

En el cas que s’aprovara alguna altra candidatura, a més de la presentada per l’actual president, les eleccions se celebrarien el pròxim 14 de novembre.

Aquesta informació serà ampliada en la pròxima edició de la nostra edició en paper d’El Periòdic d’Ontinyent. Dissabte, en el teu punt de venda habitual, tots els detalls al voltant de la candidatura a la reelecció de Vicent Pla i de la resta de persones que completaran el seu equip.