fbpx

Vida saludable amb l’esport

Categories Esports

Ajudar a mantenir un millor estat físic i emocional així com prevenir patologies cròniques de tots els ontinyentins i ontinyentines de qualsevol edat. Aquesta és la finalitat amb la qual s’ha posat en marxa el Pla Esportiu per part de l’Ajuntament d’Ontinyent i que compta amb la participació dels clubs esportius locals amb escoles municipals. A causa del confinament són moltes les hores que es passen a casa i “practicar esport, establir rutines i mantenir-se ocupat són qüestions importants i aconsellades pels metges i psicòlegs per afrontar de la millor forma el confinament obligat que estem vivint totes i tots, degut a l’epidèmia del Coronavirus. Hem de seguir les recomanacions per al manteniment de l’activitat física en els espais domiciliaris i amb eines senzilles segons recomana la Societat Espanyola de Medicina de l’Esport”, assenyala.
El Pla Esportiu consta d’un seguit de masterclass i es pot seguir pel Facebook de l’Ajuntament d’Ontinyent. La primera de les classes començava aquest dimarts amb el Club Martínez Valls Bàsquet i en la qual l’entrenador de l’entitat Nico Sánchez començava la sessió de bàsquet amb una part tècnica i altra pràctica amb exercicis per a fer en casa, dirigida aquesta per Toni Valero. L’endemà era el torn del Club de Tenis Poliesportiu; dijous la del Club Triatló Ontinyent; divendres la del Club d’Escacs d’Ontinyent. Per a hui dissabte serà el torn del Club Atletisme Ontinyent, a les 17 h i demà la del Club de Pilota Ontinyent, a les 11 h. La setmana següent i fins a la data del 25 d’abril hi ha previstes tot un seguit de masterclass diàries de les quals s’informarà a les xarxes socials municipals.
Els continguts versen sobre xicotets exercicis de manteniment muscular, respiratoris, exercicis de flexibilitat i activitats casolanes, adaptades per a gent de totes les edats.

Vida saludable amb l’esport El Periòdic d'Ontinyent Vida saludable amb l’esport El Periòdic d'Ontinyent Vida saludable amb l’esport El Periòdic d'OntinyentVida saludable amb l’esport El Periòdic d'Ontinyent


Els clubs esportius participants agraeixen aquesta iniciativa que permeteix alhora que fer exercici físic conéixer de prop les diferents modalitats esportives i les escoles esportives municipals que es practiquen a Ontinyent.
En definitiva, apunta el regidor d’Esports, “intentem minimitzar els efectes del confinament i millorar el sistema i aparell de l’organisme, així com mantenir-se ocupat per a evitar el desànim, la tristesa i la desocupació”.

error: