Vida saludable amb l’esport

Ajudar a mantenir un millor estat físic i emocional així com prevenir patologies cròniques de tots els ontinyentins i ontinyentines de qualsevol edat. Aquesta és la finalitat amb la qual s’ha posat en marxa el Pla Esportiu per part de l’Ajuntament d’Ontinyent i que compta amb la participació dels clubs esportius locals amb escoles municipals. A causa del confinament són moltes les hores que es passen a casa i “practicar esport, establir rutines i mantenir-se ocupat són qüestions importants i aconsellades pels metges i psicòlegs per afrontar de la millor forma el confinament obligat que estem vivint totes i tots, degut a l’epidèmia del Coronavirus. Hem de seguir les recomanacions per al manteniment de l’activitat física en els espais domiciliaris i amb eines senzilles segons recomana la Societat Espanyola de Medicina de l’Esport”, assenyala.
El Pla Esportiu consta d’un seguit de masterclass i es pot seguir pel Facebook de l’Ajuntament d’Ontinyent. La primera de les classes començava aquest dimarts amb el Club Martínez Valls Bàsquet i en la qual l’entrenador de l’entitat Nico Sánchez començava la sessió de bàsquet amb una part tècnica i altra pràctica amb exercicis per a fer en casa, dirigida aquesta per Toni Valero. L’endemà era el torn del Club de Tenis Poliesportiu; dijous la del Club Triatló Ontinyent; divendres la del Club d’Escacs d’Ontinyent. Per a hui dissabte serà el torn del Club Atletisme Ontinyent, a les 17 h i demà la del Club de Pilota Ontinyent, a les 11 h. La setmana següent i fins a la data del 25 d’abril hi ha previstes tot un seguit de masterclass diàries de les quals s’informarà a les xarxes socials municipals.
Els continguts versen sobre xicotets exercicis de manteniment muscular, respiratoris, exercicis de flexibilitat i activitats casolanes, adaptades per a gent de totes les edats.

Vida saludable amb l’esport El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent Vida saludable amb l’esport El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent Vida saludable amb l’esport El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a OntinyentVida saludable amb l’esport El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent


Els clubs esportius participants agraeixen aquesta iniciativa que permeteix alhora que fer exercici físic conéixer de prop les diferents modalitats esportives i les escoles esportives municipals que es practiquen a Ontinyent.
En definitiva, apunta el regidor d’Esports, “intentem minimitzar els efectes del confinament i millorar el sistema i aparell de l’organisme, així com mantenir-se ocupat per a evitar el desànim, la tristesa i la desocupació”.