Xavier Aliaga presenta ‘Les quatre vides de l’oncle Antoine’

Una de les principals veus de la nova narrativa valenciana, el xativí Xavier Aliaga, presenta hui a Ontinyent la seua darrera obra ‘Les quatre vides de l’oncle Antoine’. Serà a les 20 hores a la cafeteria Punt Gomis, al carrer Major front a Sant Francesc, on el periodista i escriptor escudellarà els ingredients que han configurat una novel·la fonamentada en una llegenda familiar.

‘Les quatre vides…’ narra les peripècies d’un germà del pare de Xavier Aliaga que ha de fugir de l’Espanya de posguerra per les seues idees polítiques. Allistat a la Legió Estrangera francesa, suposadament, recorrerà mig món de conflicte en conflicte, forjant-se així la seua llegenda com a soldat en mil batalles. Xavier Aliaga s’acosta a la història per descobrir tot allò que n’hi ha darrere.

Una història farcida de posguerra i desamor, de relacions afectives molt complexes, de descobriments i trobades familiars on Xavier Aliaga manté el fil narratiu, amb la intensitat i el suspens propis de les millors novel·les.