Ximo Molla a l’europeu de Roma

El president del Club d’Atletisme Kilometro 42, Ximo Mollà, va ser present en el Campionat Europeu d’Atletisme Roma 2024, acompanyant a destacats atletes com Javi Guerra i Laura Méndez, els qui van competir a Ontinyent fa dues setmanes.

La participació d’Ontinyent no va faltar en l’important esdeveniment atlètic continental, on també va competir Orlando Ortega. Ximo Mollà, president del Club d’Atletisme Kilometro 42, va viatjar a Roma per a fer costat als atletes Javi Guerra i Laura Méndez, que recentment havien participat en la carrera 5K Kilometro 42 d’Ontinyent.

“És una experiència meravellosa estar en esdeveniments d’aquest calibre. Gaudim molt en tenir a Ontinyent a atletes que ara es destaquen en l’àmbit europeu i mundial”, va comentar Ximo Mollà.

“Ha estat molt positiu, ja que l’equip masculí de mitja marató va aconseguir el quart lloc en l’Europeu de Roma, amb la participació de Javi Guerra, qui va estar en la nostra carrera 5K Quilòmetre 42 d’Ontinyent fa dues setmanes. A més, en la categoria femenina, Laura Méndez va guanyar la medalla de bronze i també va ser present en nostra 5K”, va destacar Mollà.