11.000 mascaretes per als treballadors que tornen a la feina

Dimarts 14 d’abri. És el sandemà del Dilluns de Pasqua i, per tant, teòricament primer dia de treball per a totes aquelles activitats no essencials que reprenen la seua marxa després que així ho anunciara el Govern central.

La tornada als llocs d’ocupació, a Ontinyent, ha tingut un element destacat ja que l’Ajuntament ha realitzat un repartiment de mascaretes en diferents punts d’accés a les empreses de la població. En total, 11.000 mascaretes procedents de la Delegació del Govern que han estat distribuides durant algunes hores.

La distrubució ha començat sobre les 5:30 hores del matí quan es calculava que entraven els primers treballadors de torn i s’ha perllongat fins passades les 9 del matí. Efectius de la Policia Local i de Protecció Civil s’han encarregat d’anar repartint el contingent de mascaretes quirúrgiques que s’han portat fins a Ontinyent.

La difusió de les mascaretes s’ha portat a terme en cinc punts estratègics per on circula una bona part dels vehicles que tracten d’accedir als nuclis i polígons del municipi. La rotonda de Manterol, la rotonda de Bombers, la zona de El Salvador, l’accés al polígon de l’Altet i la baixada al Camí Vell de Xàtiva han estat els llocs on els efectius de Policia i Protecció Civil han entregat les mascaretes a les persones que s’incorporen hui a la seua feina.