11 companyies participaran al VIII Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

El VIII Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent comptarà amb la participació d’11 companyies nacionals i internacionals als diferents barris de la ciutat. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que presentava hui el festival junt amb la seua coordinadora, la regidora Sayo Gandia, destacava que el Festival de Circ i Teatre, inclòs dins la campanya de Nadal Ontinyent Il•lusiona, “ja és una cita sense la qual no s’entén el Nadal a Ontinyent, i que ens serveix per a retenir i atraure i atraure gent a la ciutat i als nostres comerços al mateix temps que oferim cultura de qualitat, accessible i gratuïta per a totes i tots”, manifestava.

En concret, la programació es desenvoluparà del 20 al 29 de desembre amb actuacions gratuïtes a espais escènics urbans a l’aire lliure, repartits per les places Major, Latonda, Sant Roc, Coronació, Sant Francesc, la Concepció, Pere IV i Sant Domingo, a més del parc del Mestre Ferrero. Al Teatre Echegaray es faran també dues funcions amb entrades a preus populars d’entre 5 i 8 euros en venda anticipada.

Sayo Gandia recordava que una de les novetats del Festival d’enguany ha estat comptar amb una prèvia de quatre espectacles que van tenir lloc el passat mes d’octubre, “per obrir boca de cara a un festival que té una varietat escènica molt gran”, amb disciplines artístiques com malabars, pallassos, acrobàcies, perxa xinesa, equilibris, dansa, música o una cercavila de personatges populars i jocs de fusta al carrer. La regidora també posava en relleu la cura que s’ha tingut en la selecció de les companyies valencianes, però també arribades des de Catalunya, Madrid, País Basc, Aragó i fins i tot Kenya.