L’Associació de Mitjans Digitals presenta el seu potencial a Zenith BR Media

L’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana ha posat en marxa una sèrie d’esmorzars de treball amb agències de mitjans i institucions per donar a conèixer als mitjans associats, el seu abast i difusió, i treballar per a la seua inclusió en campanyes publicitàries.
La primera d’aquestes reunions ha estat amb una de les grans agències planificadores de mitjans a Espanya, Zenith BR Media. Una comissió de AMDComVal s’ha reunit amb el CEO de Zenith, José María Rubert, i els principals planificadors de l’agència.
Sobre la taula els 26 mitjans que integren a hores d’ara AMDComVal, el seu abast geogràfic, la seua capil·laritat en el territori i les seues xifres d’audiència. En global, els mitjans associats sumen 3 milions de pàgines vistes mensuals, amb 1,1 milions de navegadors únics i una mica més de 550.000 seguidors en xarxes socials.
Destaca a més la fidelització del lector, ja que la permanència supera els 2 minuts per cada notícia.
A l’esmorzar de treball els responsables de Zenith BR Media van traslladar la metodologia de treball, les possibilitats de planificació a futur per als mitjans digitals, o les possibilitats del branded content entre altres temes.
Després d’aquest primer esmorzar de treball ja es projecten els següents, amb totes les planificadores de mitjans que operen a la Comunitat Valenciana, així com amb les principals administracions públiques.