Bandes sonores de cinema en l’últim concert de la temporada

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent prepara el seu concert d’acomiadament d’aquesta genial temporada 2019, per la que han passat grans talents de la música, tant joves virtuosos com Ausiàs Parejo, Pablo Turlo i Alejandro Turlo, com músics ontinyentins amb una gran carrera internacional com Noèlia Balaguer i Carlos Graullera i directors de la talla de Xavier Gagnepain i Edmundo Vidal, que va dirigir un esplèndid concert inaugural amb el Rèquiem de Mozart.

L’últim concert tindrà lloc hui i demà, en doble sessió, a les 22.30 i19.30 hores, respectivament, i per a aquesta ocasió l’orquestra ha preparat un programa amb música de cinema, que inclourà les obres més famoses de compositors com Morricone, Williams, Horner o Zimmer. Així, podrem gaudir de les interpretacions de temes tan mítics com els de Star Wars, El senyor dels Anells, Jurassic Park, Psycho, Indiana Jones o Gladiator entre d’altres.

A causa de motius professionals el director Jaume Blai Santonja no podrà dirigir finalment aquest concert. Serà substituït per la batuta de Carlos Garcés, director amb una gran trajectòria que l’ha portat a dirigir, entre d’altres, l’Orquestra de RTVE, l’Orquestra de València, la Boston Philarmonic Youth Orchestra, etc., i que ha guanyat premis com el de millor director al Certamen per Orquestres de 2017, al Palau de les Arts.

 

AGRAÏMENTS

Des de la direcció d’Ad Libitum volen agrair “a tots els que fan possible el funcionament d’aquest projecte formatiu tan important per a la vida cultural d’Ontinyent i de la comarca. Caixa Ontinyent, FUVA, Ajuntament d’Ontinyent i tots els espònsors, músics, directors, abonats i públic en general, és soles gràcies a l’esforç i la il•lusió conjunts que este tipus de projectes es poden dur endavant i donar els seus fruits”, declaren.