‘Cavalls de llum’ per donar la benvinguda al Nadal

El Nadal ha arribat a la ciutat i s’oficialitzarà aquesta vesprada, amb un espectacle inaugural i l’encensa oficial de l’arbre, perquè oficiosament ja està encés des de finals de novembre. ‘Cavalls de llum’ és el nom d’aquesta actuació de carrer, a càrrec de la companyia Maracaibo Teatre, que partirà hui des de la Plaça Major, a les 19.30 hores, i recorrerà el Carrer Major, fins a arribar a la Plaça de la Concepció, on les tonalitats verdes i blanques de l’arbre d’enguany s’encendran inaugurant la campanya de Nadal.

Un arbre que, des de l’any passat, és més sostenible ja que es tracta d’un pi d’alumini de 8’5 metres d’alt i 2’8 metres de diàmetre amb microbombetes de llum LED de colors, coronat amb un estrella d’1 metre a la punta, i amb un consum molt reduït de 880w.

La iniciativa de la VIII campanya ‘Ontinyent Il·lusiona’, que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent en coordinació amb diverses entitats i associacions locals, per dinamitzar la ciutat en dates nadalenques. L’objectiu és que “veïnat i visitants puguen gaudir del Nadal en la ciutat amb activitats comercials, culturals i tradicionals, omplint els carrers de gent i alhora dinamitzant l’economia local”, explicaven des del consistori ontinyentí.