Ontinyent, la ciutat amb menys delictes de la Comunitat Valenciana

Segons el Balanç de Criminalitat del Ministeri de l’Interior corresponent al tercer trimestre de l’any ha situat Ontinyent com la ciutat amb menys infraccions penals (delictes i faltes) de tota la Comunitat Valenciana. En total, segons les dades del Ministeri sobre els municipis de més de 30.000 habitats entre els mesos de gener a setembre, Ontinyent ha registrat 646 infraccions penals, per davant de Petrer, La Vall d’Uixó, Mislata i Villena, com a úniques localitats d’aquest tipus per sota de les 1000 infraccions penals.

Les dades replegades per les forces i cossos de seguretat constaten que els robatoris amb força en domicilis i establiments ha baixat un 18,5% a l’últim any.

El regidor de Seguretat, Josep Gandia, ha vinculat aquestes xifres a l’entrada en funcionament dels nous elements de vigilància incorporats, que inclouen els nous drons municipals amb què es compta des de juny i el sistema de càmeres instal·lades entre març i juny, que ja compta amb un total de 16 punts de control.