12 càmeres i més efectius per pal·liar els robatoris al disseminat

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, José Roberto González, han presentat les diferents mesures incloses al ‘Pla de Xoc’ per fer front a l’onada de robatoris que està afectant el disseminat ontinyentí des de fa mesos.

Una de les principals mesures és la instal·lació de 12 càmeres de seguretat en diferents punts del disseminat, àrees on més s’han patit els robatoris en els últims mesos. L’alcalde explicava que s’espera que aquestes càmeres s’instal·len entre els mesos de febrer i març, sumant-se així a les 4 ja existents en altres espais urbans.

Una altra de les mesures és el reforç de la presència d’efectius de tots els cossos i forces de seguretat, que a més mantindran la coordinació en controls conjunts en punts estratègics. Així, es triplicaran els efectius de la Policia Local destinats al disseminat i ja s’ha augmentat la presència de Guàrdia Civil i de Policia Nacional amb patrulles tant uniformades com vestides de paisà.

Aquestes són dues de les accions que s’emprenen per pal·liar els robatoris al disseminat i han sigut presentades als representants veïnals.