131 estudiants participen en l’acte de graduació de les titulacions del Campus d’Ontinyent

Un total de 131 estudiants de les titulacions universitàries d’Infermeria, Magisteri, Administració i Direcció d’Empreses i de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport del Campus d’Ontinyent de la Universitat de València (UV) participaven el passat divendres en l’acte de graduació que tenia lloc al Teatre Echegaray. L’acte va comptar amb representants de la Universitat de València, les entitats participants en la Fundació Universitària Campus Ontinyent, així com membres de la comunitat universitària, professorat i familiars de les graduades i graduats, els i les representants dels quals van destacar la qualitat de l’ensenyament, i el bon ambient entre el professorat i l’alumnat del Campus.

La rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, s’adreçava a l’alumnat per posar en relleu la importància de l’obtenció dels seus títols “per una de les universitats més prestigioses d’Espanya, en una ciutat icònica com Ontinyent, tant per la seua història, puixança econòmica i industrial, caràcter innovador, interés turístic i ara també per tenir un centre formatiu excel·lent en aquest Campus, el primer que va tenir la Universitat fora de l’àrea metropolitana, i que el pròxim any complirà el seu 25 aniversari”.

Mestre destacava en diverses ocasions el paper de les famílies de l’alumnat “que passa el que sempre estan ací”, i agraïa el suport de les entitats que formen la Fundació Universitària Campus Ontinyent, especialment l’Ajuntament i Caixa Ontinyent. La rectora feia al·lusió específica a la implicació de l’alcalde Jorge Rodríguez i el president de la Caixa, Pepe Pla. Mestre agraïa a Jorge Rodríguez “el suport i la lleial relació que hem tingut sempre”, mostrant la seua alegria “per la seua reelecció com a alcalde, que demostra que en aquest moment de canvi, els bons resultats, ací, s’han reconegut”.
El regidor d’Educació, Òscar Borrell, destacava per la seua banda que “és un orgull per a Ontinyent acollir actes de graduació universitaris, un moment molt emotiu i una satisfacció comptar un any més amb el Campus a ple rendiment, amb les quatre titulacions i el màster en Psicologia General Sanitària, i amb una nova promoció d’alumnat universitari format a la nostra ciutat”, concloïa.