Aliño, aposta per la unió dels dos equips de la ciutat

Ell representa tot el que va ser l’Ontinyent C.F. en la seua millor essència. El jugador de la casa, el capità modèlic al camp i al vestidor, la figura emblemàtica d’aquell futbol d’herba i fang a El Clariano que va aconseguir vesprades de glòria i va viure somnis d’ascens. És Francisco Javier Gramage Aliño, una llegenda viva de l’Ontinyent C.F., 17 temporades a l’equip i un dels referents per a tota una generació d’aficionats.
Confessa que no ha presenciat cap partit de la temporada, tot i que ha seguit de prop el primer any de camí de l’Ontinyent 1931 C.F. Ell va estar en la presentació de el 13 de juliol al Centre Cultural Caixa Ontinyent i reconeix la seua admiració per l’aconseguit. “He estat al tant sempre. S’esperava que haguera una mica de motivació després del que va passar després de la desaparició de l’Ontinyent C.F., però la resposta del poble ha estat impressionant “.


Com un dels grans capitans de la història recent considera que “seria important que, de la manera que sigua, s’aconseguisca l’ascens, es guanye un any i es puga seguir pujant”.
I en aquest sentit, Aliño considera que tot passa per la unió entre el Club Esportiu, que depèn de la FEBO, i el recentment fundat Ontinyent 1931 C.F .. “S’han d’unir els dos equips. Això és fonamental. La unió fa la força i arribar a un acord és imprescindible. Si s’uneixen els dos, s’assolirà abans la Tercera “.


Per l’emblemàtic jugador ontinyentí estan clar els termes en què s’hauria forjar aquesta unió de el futbol local. “L’Ontinyent C.F. ha desaparegut, però està clar que l’actual Ontinyent 1931 és la continuació. És l’Ontinyent. La prova ha estat el gran nombre de socis i el suport que ha aconseguit cada setmana, al Clariano i en els desplaçaments. Crec que l’Ontinyent ha de ser l’equip de referència i el Sant Rafael l’equip que ha d’ajudar perquè puguen eixir jugadors i pujar a al primer equip “.