238 estudiants s’examinen de la PAU a instituts i col·legis d’Ontinyent

Un total de 238 estudiants han començat aquest dimarts a Ontinyent les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), que realitza l’alumnat que pretén ingressar a la universitat, i que pel que fa a batxillerat tenen la denominació d’EBAU (Avaluació del Batxillerat per a l’Accés a la Universitat).
Aquestes proves es duien a terme de forma centralitzada al Campus d’Ontinyent des del curs 2015-1016, però davant les mesures de seguretat a prendre enfront de la pandèmia de la Covid-19, enguany es realitzen als seus propis centres d’origen, els instituts Pou Clar, Jaume I i l’Estació, i els col·legis La Concepció i Pureza de María.

Les proves s’iniciaven a les 9:30 hores del matí baix un estricte protocol de seguretat del que ha participat la Policia Local, desenvolupant-se amb total normalitat els primers exàmens d’Història d’Espanya, Valencià, Economia de l’Empresa, Biologia, Arts Escèniques, Física i Història de l’Art. La PAU continuarà realitzant-se a Ontinyent durant aquest dimecres i dijous, quan els i les joves s’examinaran de Llengua estrangera, Castellà, Dibuix Tècnic, Química o Història de la Filosofia, entre altres assignatures.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, animava a l’estudiantat a donar el millor d’ells aquests dies, culminant l’esforç extraordinari realitzat en un curs marcat per la irrupció del Coronavirus. Borrell recordava que des de l’Ajuntament es va posar a disposició de l’alumnat durant els mesos de confinament un Pla Pedagògic dins el qual es contemplava entre altres coses un servei d’atenció per a preparar les PAU, al qual es comptava amb la participació del psicòleg municipal del Departament de Joventut de manera coordinada amb les orientadores dels Instituts i centres de secundària de la ciutat.