30 músics de Bocairent, confinats per possible contagi de Covid

La Unió Musical de Bocairent està esperant que un dels seus integrants se sotmeta hui a una prova PCR per tal de saber si està contagiat per Covid-19, després d’haver estat en contacte amb un positiu d’aquest virus.

De manera preventiva, trenta músics del mateix grup d’assaig estan confinats en les seues cases fins que es conega el resultat de la prova que està previst que estiga llest dimarts o dimecres.

La banda ho ha fet saber als components mitjançant un comunicat intern, on també s’arreplega que per a la resta de membres de la Unió Musical de Bocairent  el confinament també es recomanable però no obligatori.

Cal assenyalar que dissabte 25 de juliol la banda va oferir un concert a l’aire lliure, en la plaça de bous del municipi i mantenint les distàncies de seguretat entre els músics i també respecte del públic durant l’actuació. De fet, gràcies al protocol establert, en el comunicat intern s’apunta que “és poc probable” que hi haja hagut transmissió, però es fa una crida a la responsabilitat.