Els cines d’Ontinyent, a l’espera de llum, per tornar a funcionar

Ontinyent té ganes de cinema després del confinament, però les úniques sales de la ciutat on es projecten pel·lícules de forma habitual romanen tancades a dia d’avui.

Segons expliquen des de Cineápolis, l’empresa que gestiona aquests multicines ubicats al Centre Comercial El Teler: “Únicament estem a l’espera que ens restableixin la connexió del subministrament elèctric per part de la distribuïdora. Un cop puguem tornar a tenir connexió estem preparats per a la reobertura de cinema “.

Aquesta incidència, tal com detallen, és la que està retardant que els amants al setè art no puguin gaudir de pel·lícules en els cinemes de la capital de la Vall d’Albaida.

La major part dels multicines que Cineápolis té repartits per la geografia espanyola, majoritàriament a Andalusia, ja s’han posat en marxa, tot i que a la seva pàgina web i xarxes socials hi ha una altra sala que tampoc ha pogut obrir les portes, de moment.

Segons fonts consultades, durant la pandèmia hi ha sales de cinema que van optar per baixar la potència de la llum, per evitar una factura elevada, en un moment en què no hi havia cap ingrés, mentre que altres van escollir donar de baixa tots els serveis, inclosos la llum, de manera que la seva reobertura, com en el cas d’Ontinyent, s’està demorant més. Tot i que no s’estan estrenant pel·lícules, per obrir boca, alguns dels títols que s’estan projectant en altres sales de Cineápolis són Sonic, Onward, La crida del bosc i Superagent Makey, entre d’altres.