380 estudiants s’examinen a Ontinyent de les proves d’accés a la Universitat

380 estudiants han començat aquest dimarts les Proves d’Avaluació de Batxillerat per a Accés a la Universitat (EBAU) al Campus d’Ontinyent de la Universitat de València. Es tracta d’unes proves que van duent-se a terme als últims anys al Campus ontinyentí, com a un dels tribunals de la Universitat de València a la província. Els i les alumnes procedeixen del Col·legi la Concepción i Pureza de María; l’IES Jaume I, l’IES l’Estació i l’IES Pou Clar (Ontinyent); IES Josep Segrelles (Albaida); IES Sanchis Guarner (Castelló de Rugat); IES Vermellar (l’Olleria) i IES Bocairent (Bocairent).

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Òscar Borrell, destacava que comptar amb un campus com l’existent a la ciutat, “permet a l’alumnat la zona examinar-se sense haver de desplaçar-se a altres llocs, en unes instal·lacions en unes molt bones condicions per a aquestes proves, per a les que desitgem tota la sort del món als i les estudiants participants”. El regidor animava a l’alumnat a tenir en compte les titulacions que s’ofereixen a la ciutat (Administració i Direcció d’Empreses, Educació Física, Magisteri i Infermeria) a l’hora de triar els seus estudis universitaris.

Els exàmens d’aquest dimarts començaven en Història d’Espanya; Valencià-Llengua i Literatura II; Economia de l’Empresa; Biologia; Cultura Audiovisual II; Física i Història de l’Art. Dimecres 7 de juny seran les proves de Castellà-Llengua i Literatura II; Anglés; Química; Disseny; Història de la Filosofia; Dibuix Tècnic II; Geologia i Geografia. Finalment, dijous 8 de juny seran les proves de Matemàtiques II; Llatí II; Fonaments de l’Art II; Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials II; Grec II; Arts Escèniques II; Alemany; Francés i Italià. Les notes es podran consultar per internet el 16 de juny a partir de les 13 hores.