La piscina municipal d’Ontinyent obrirà la temporada d’estiu aquest pròxim dissabte

Ontinyent obrirà aquest dissabte 10 de juny la nova temporada de bany a la piscina municipal. Ho farà després de la celebració de l’XI Aquatló Ciutat d’Ontinyent, que tindrà lloc de 9:00 a 13:00 hores, organitzat pel Club Triatló Ontinyent amb la col·laboració de l’Ajuntament, sent la prova puntuable per a la fase provincial de València dels XLI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava “el positiu impacte del servei de piscina municipal de cara als mesos d’estiu, als quals és emprada per gent de totes les edats en el seu temps d’oci, i a més a més també hi ha activitat de les escoles esportives, grups esportius i activitats com l’aquatló d’aquest dissabte, que espera a prop de 400 xiquets i xiquetes”.

L’horari d’oci per al públic en general serà de les 10:30 fins a les 20:30 hores ininterrompudament de dilluns a divendres; i dissabtes, diumenges i festius de 10:30 a 20:00 hores. Els clubs locals com el Club Natació Ontinyent o el Club de Triatló tindran disponibilitat especial fora d’aquests horaris. La piscina tornarà a comptar amb un servei d’Hostaleria en les instal·lacions reformades l’any passat amb fons europeus del programa EDUSI.

Des d’aquesta setmana, a més, s’ha obert el termini per a inscriure’s als cursos de natació que tindran lloc a la piscina aquest estiu. La inscripció es pot fer a la web municipal, on es pot ampliar la informació a la ruta Ontinyent-Ajuntament-Àrees-Esports-Activitats Esportives o a https://www.ontinyent.es/va/pagina/cursos-natacio, fent-se les inscripcions per quinzenes senceres, podent inscriure’s xiquetes i xiquets de 4 a 12 anys, amb un màxim de 30 persones per torn horari.