Els equips i l’escola del VAO es mantenen en bona forma

En el VAO, Voleibol Amateur Ontinyent, el confinament que estem vivint no els ha fet parar en casa. Així, els entrenadors del club preparen rutines gravades en vídeo per tal d’enviar-les als i les components dels equips federats, “perquè continuen estant en forma”, apunten.
Els i les alumnes de l’escola també estan rebent les sessions que es preparen els seus entrenadors i a més, “es fan conferències de tots per a fer junts les rutines”. D’aquesta activitat són testimonis les xarxes socials, on els jugadors pugen tot allò que fan per tal de mantenir-se en forma.
La competició de voleibol autonòmica ha quedat ajornada i els diferents equips del VAO lluitaven per pujar posicions a la taula. Així, la declaració de l’Estat d’Alarma ha deixat al juvenil masculí ocupant la penúltima posició, el juvenil femení, sisé amb tres partits menys, el sènior femení és bronze a la classificació i el sènior masculí ocupa el lloc cinqué.

DIMECRES A LES 17H
El VAO és un dels clubs participants al Pla Esportiu del govern local ontinyentí. “Ens pareix que aquesta iniciativa és genial. El nostre entrenador està preparant una masterclass amb exercicis i explicacions bàsiques del voleibol perquè tot el món pugar conéixer-lo un poc més”. El VAO farà la seua sessió en directe pel Facebook de l’Ajuntament d’Ontinyent el dimecres.