À Punt triplica la seua audiència mitjana d’agost amb l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent

La televisió autonòmica À Punt va triplicar la seua audiència mitjana d’agost el passat divendres amb l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent. En concret, segons dades de l’agència audiovisual especialitzada DOS30′ la quota de pantalla mitjana del canal autonòmic és del voltant del 2,2% de “share” (percentatge d’espectadors que veuen un programa sobre el total de consum televisiu). Aquesta xifra va ser amplament superada durant les 8 hores de retransmissió en directe que es van fer a Ontinyent, des de les 18:00 hores de divendres fins al voltant de les 3:00 hores del matí de dissabte, interrompent-se de 21:00 a 22:00 per a l’emissió dels informatius de la cadena.

En concret, l’entrada cristiana aconseguia un “share” de 3,7%, que al moment de l’entrada mora es disparava fins al 6,2% en les hores de “prime time” (de 22:00 a 00:00), el moment de major audiència i competència entre les cadenes, aconseguint À Punt en aquest moment superar en audiència en la Comunitat Valenciana a canals com La Sexta, Cuatro o La 2, i aconseguint xifres semblants a les de TVE1 i Telecinco.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, tenia paraules d’agraïment per l’aposta d’À Punt Media per les festes de la ciutat, i destacava la rellevància d’una retransmissió com aquesta per a la promoció de la imatge d’Ontinyent, suposant “una excel·lent plataforma per visualitzar la nostra ciutat i les festes moro cristianes, i un suport al treball que ve desenvolupant l’Ajuntament amb la col·laboració de la Societat de Festers per obtenir el reconeixement de l’Interés Turístic Internacional per a les mateixes”.

Des d’À Punt s’ha tingut al seu torn paraules d’agraïment per a l’Ajuntament d’Ontinyent per les facilitats donades i l’ajuda prestada per tal de fer la retransmissió. A la retransmissió de l’Entrada es va comptar amb un ample desplegament tècnic i humà que incloïa més de 40 i una unitat mòbil HD amb 10 càmeres, 3 micròfons de pèrtiga i preses de so d’ambient al llarg de l’Avinguda Daniel Gil. Les retransmissions estan accessibles íntegrament a l’apartat «A la carta» de la pàgina web d’À Punt Mèdia.