Dos accidents greus a les carreteres de Fontanars i El Palomar

Al punt quilomètric 1 de la carretera de La Font de Figuera a Fontanars dels Alforins, a la CV-660, s’ha enregistrat aquest matí, a les 11:50 hores, un accident en el qual s’han vist implicats un camió i una furgoneta. Aquesta ha quedat en estat lateral i el seu ocupant ha hagut de ser excarcerat. S’han mobilitzat bombers, el cap del parc d’Ontinyent i els voluntaris de Vallada.

Fins al lloc dels fets s’ha desplaçat una unitat del SAMU i una unitat de SVB, les quals han assistit a un home de 45 anys per politraumatisme. Després de la seua estabilització ha sigut traslladat a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. Així mateix, també ha resultat ferit un altre home en el genoll que no ha necessitat ser traslladat a cap centre sanitari.

ALTRE ACCIDENT A LA CV-62

Una dona ha resultat ferida en un altre accident de tràfic que ha tingut lloc en la carretera CV-62, en el municipi d’El Palomar, entre un cotxe i un camió. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat una unitat SVB i un metge d’atenció primària que han atés a la dona de 54 anys per policontusions.

La ferida ha sigut traslladada a l’Hospital d’Ontinyent. L’accident s’ha produït al voltant de les 12:20 del migdia, segons informen des del CICU, Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat.