Ad libitum presenta i-Musi en la Universitat d’Aveiro

Ad libitum ha participat en les Jornades de Formació per a docents celebrada en Aveiro (Portugal). Aquestes jornades de Transformació digital en Educació Musical van tindre lloc del 31 de maig al 2 de juny en la Universitat d’Aveiro i estan emmarcades dins del programa Erasmus Plus, concretament, en dins del programa DigiMusi, en el qual Ad libitum ha participat en 2023, juntament amb l’Escola Municipal de música “Diego Ortiz”, de Toledo; l’el “Conservatório de Música e Arts do Centre de Fàtima” i la Universitat d’Aveiro.
Les jornades van reunir professionals del camp de l’educació musical, que van compartir idees i experiències sobre la integració de la tecnologia a l’aula de música. Ad libitum va presentar la seua metodologia pròpia: i-Musi, que té un enfocament innovador que combina música i tecnologia per a enriquir el procés d’ensenyament i aprenentatge.
Lluís Muñoz, Pedro Reig i Toni Revert eren els encarregats de la presentació d’aquesta metodologia “que té clar que la transformació digital en l’educació musical és crucial en el món actual”. Els tres es mostraven “orgullosos de ser l’únic projecte espanyol present en aquestes jornades, juntament amb altres quatre projectes portuguesos de digitalització”.