Caixa Ontinyent fitxa Eugeni Alemany per lluitar contra els ciberfraus

Un programa de televisió, un ‘talk-show’ conduït per l’humorista Eugeni Alemany, un espai audiovisual especialitzat a alertar sobre l’amenaça dels ciberatacs “amb consells i recomanacions de com actuar davant dels continus intents d’estafa a què està sotmès el usuari del món digital”. Aquest és l’eix de la campanya ‘Que no te l’enganxin’ que acaba de posar en marxa Caixa Ontinyent “per conscienciar sobre la necessitat actuar amb seguretat en la utilització de les tecnologies”.

A través d’un contingut audiovisual (el programa) i de diversos vídeos més curts, es difondrà en xarxes socials aquesta iniciativa que protagonitza Eugeni Alemany.

L’acció s’emmarca dins del programa d’educació financera de la Fundació Caixa Ontinyent “de la qual cada any se’n beneficien unes 40.000 persones”, apunta el gerent Roberto Sanz qui afegeix que “cal una acció a més escala per a una conscienciació més general” .

Als continguts audiovisuals hi participen col·laboradors especialitzats que transmeten les tècniques per fer front als intents reiterats d’apropiar-se de les nostres dades i accedir als nostres fons bancaris.

Amb aquest tipus d’iniciatives des de Caixa Ontinyent estem sent propers a la gent i als seus problemes. Ens adaptem als temps actuals”, subratllava el president Pepe Pla a la presentació de la campanya.