Així està quedant la nova campana de Sant Esteve

La construcció de la nova campana per a l’ermita de Sant Esteve que ha de substituir la que va ser robada aquest passat estiu avança. Tal i com informen des de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve han donat a conèixer l’actual estat. La nova campana avança de cara a la seua presentació i benedicció.

Tal  com ens vam comprometre en finalitzar la campanya de recaptació de fons per la substitució de la campana de Sant Esteve, que va ser robada el passat mes de juliol, continuem informant sobre el procés de fabricació de la nova campana que, si s’acompleixen els terminis establerts, serà beneïda el pròxim 26 de desembre (dia de Sant Esteve) en la parròquia de Sant Rafael.

Una vegada finalitzat el procés de disseny en el qual hem comptat en la col·laboració de la “Colla de campaners d’Ontinyent” hem passat a la fase de fabricació de la campana, i del que hem anat informant oportunament, ens plau comunicar a tots els llumeners i la població d’Ontinyent en general que, des del taller de fabricació de campanes “Hermanos Portilla Campaneros”, de Gajano (Cantabria), ens informen que ja ha finalitzat el procés de fabricació de la “falsa campana” que servirà per a donar forma al motlle exterior de la campana definitiva que es fondrà en bronze d’ací a poc.”

El procés de construcció ha estat possible gràcies als donatius de particulars que han ajudat a la causa de la recuperació del metall per a l’emblemàtica ermita d’Ontinyent.