Alcaldes i regidors del PP a la Vall analitzen els pressupostos

La seu del Partit Popular del Dos de Maig d’Ontinyent ha estat el punt de trobada per als regidors i alcaldes del Partit Popular de la Vall d’Albaida. El motiu de l’encontre ha estat analitzar els pròxims pressupostos que s’han plantejat tant des de la Diputació de València com des de la Generalitat per al pròxim 2024.

Pel que respecta als pressupostos de la institució provincial a la reunió va assistir el diputat Avelino Mascarell, responsable de l’àrea de Medi Ambient, Prevenció de Riscos Forestals i Desenvolupament Rural. Davant d’alcaldes i regidors es van avançar el Pla Obert d’Inversions de la Diputació que aportarà fins a 34 milions d’euros per a la Vall d’Albaida en els pròxims quatre anys amb l’execució d’obres diverses. La filosofia d’aquest Pla serà la d’apostar per projectes arriscats i innovadors que contribuisquen a la transformació dels pobles.

També va estar present a la reunió mantinguda a la seu del PP d’Ontinyent el diputat a les Corts Valencianes Vicent Betoret qui va fer una exposició de les línies generals que tindrà el pressupost de la Generalitat per al pròxim any que serà el primer íntegre del nou govern que va eixir de les urnes del passat 28 de maig.