El joguet educatiu en Creu Roja Ontinyent

Fins al divendres 22 de desembre a les 12:00 h pots participar en aquest projecte si et decideixes a ajudar-nos col·laborant en la campanya Joguet educatiu.

Es tracta d’aportar un joguet educatiu no bèl·lic, no sexista i nou per a xiquets entre 0 i 12 anys. S’haurà d’entregar en l’assemblea d’Ontinyent al carrer Morereta, 2. Però si esteu en una població pròxima ens podeu cridar al 96.238.66.07 i uns dels nostres voluntaris s’acostarà a recollir-ho.

Els dies 27 i 28 de desembre realitzarem el repartiment de joguets a tots els xiquets usuaris que tenim en l’assemblea, que no són pocs. I si una família en situació de vulnerabilitat vol sol·licitar-ho, haurà de passar per l’oficina o telefonar-nos al mateix telèfon 96.238.66.07 i li indicarem els passos a seguir, ja que deu duguera a terme una valoració inicial.

En aquest projecte Creu Roja pretén dotar a la població de la informació, eines i recursos per a fer front a una necessitat tan important dels xiquets i les xiquetes com és el joc. Des de 1992, Creu Roja Joventut du a terme la campanya de joguets, la qual va nàixer amb l’objectiu de cobrir les necessitats de milers de famílies que no podien assumir l’adquisició de joguets. L’any 2000 es va iniciar la tasca de sensibilitzar a la població sobre el joguet no bèl·lic i no sexista i per a això es van editar guies informatives.

El joc i el joguet ofereixen la possibilitat de representar el món que envolta al xiquet o xiqueta, així com els valors socials que el sustenten, a través de la imitació o reproducció del que ves i viu en el seu moment.

Enguany us convidem a triar, al costat dels vostres xiquets, un joguet que farà feliç a un altre xiquet de la seua edat i a portar-lo junts a l’Assemblea de Creu Roja a Ontinyent o trucant al telèfon: 96.238.66.07 perquè passem a recollir-ho, si esteu fora.

Sobre Creu Roja representa el major moviment humanitari, ciutadà i independent del món. Porta cent cinquanta-vuit anys col·laborant amb entitats públiques i privades perquè la humanitat i la dignitat arribe a totes les persones en qualsevol lloc i en tot moment i circumstàncies.

A Espanya, Creu Roja compta amb més de 256.000 persones voluntàries i més de 1.250 punts d’atenció en tot el territori, que permeten atendre anualment a quasi 5 milions de persones en tot el país.

Creu Roja Espanyola pertany al Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja present en 192 països. Actuant sempre sota les seus set Principis Fonamentals: Humanitat, Imparcialitat, Neutralitat, Independència, Caràcter Voluntari, Unitat i Universalitat.