Antonio Ferrando Martí, nou retor de Santa Maria

Santa Maria ja té el substitut de Melchor Seguí. Antonio Ferrando Martí serà el nou retor-plebà de la Parròquia de Santa Maria d’Ontinyent i retor de la Reial Parròquia de Sant Carles Borromeo.

Ferrando va nàixer a Xeraco, el 3 de junt de 1971. Després de formar-se en el Seminari Major La Immaculada i cursar estudis eclesiàstics en la Facultat de Teologia Sant Vicent Ferrer de València va ser ordenat sacerdot el 28 de juny de 1997. Durant aquests 25 anys de sacerdot ha exercit diferents oficis ministerials. Va ser vicari parroquial en la Col·legiata de Santa Maria de Gandia, retor dels Sants Joans de Puçol, retor de Sant Roc de Silla, temps en el qual a més va ser capellà del Centre Penitenciari de Picassent i arxipreste de l’Arxiprestat de La Nostra Senyora del Do.

Des de l’any 2016 és capellà retor de l’Asunción de Nostra Senyora d’Albaida, Nativitat de la Mare de Déu de l’Aljorf, Nativitat de la Mare de Déu de Benissoda i posteriorment va ser nomenat també administrador parroquial de Sant Pere Apòstol del Palomar i arxipreste de l’Arxiprestat Mare de Déu del Remei.