Un camió de 26 palets ix des d’Ontinyent direcció a Ucraïna

Grup de voluntaris que han fet possible la recollida d’ajuda humanitària.

Aquesta nit ha eixit des d’Ontinyent un tràiler carregat amb 26 palets d’ajuda humanitària amb destinació Ivano-Frankivsk (Ucraïna). Està previst que el vehicle arribe la setmana que ve al seu destí. Aquest enviament es fa a la Fundació Freedom Ukraine que el mes d’abril es va posar en contacte amb una xica ucraïnesa que viu a Ontinyent i amb el grup de voluntaris que des d’una nau, cedida per l’empresa Cañete S.A, porten emmagatzemant tota classe d’articles des de fa mesos.

Des del grup de voluntaris agraeixen a “Antonio Cañete la seua generositat i col·laboració altruista” que ha servit “durant aquests mesos com a punt de trobada per a les persones refugiades ucraïneses arribades a Ontinyent i Vall d’Albaida”, expliquen al missatge difós per xarxes.

En aquesta línia, també han aprofitat per a agrair a tot el grup de persones voluntàries que han fet possible durant aquest temps la recollida d’ajuda humanitària i a les persones que s’han costat per deixar material. A més a més han fet una menció especial a Comerç in, per la seua implicació en la logística de la recollida. També a empreses com Índex i Rapife, als supermercats Aldi i Consum, al col·legi La Concepción, a l’església de San Francisco i a la residència San Francisco (productes d’ortopèdia). Una iniciativa que naix baix la premissa d’aportar el nostre granet d’arena al conflicte provocat per la invasió russa.