Aquesta nit es projecta el documental ‘Espais de pau en temps de guerra’

Aquesta nit, a les 22.00 hores, tindrà lloc la projecció del documental ‘Espais de pau en temps de guerra’ en la placeta de Sant Carles, una peça de 57 minuts obra de Jaume Bayarri.

El film tracta d’un migmetratge que precisa i resumeix el caràcter i la condició d’una sèrie d’experiències viscudes entre els anys 1936 i 1939 a Espanya. El documental descriu i valora una de les iniciatives educatives que, tractant de protegir la infantesa en temps de guerra i amb intenció d’assegurar la continuïtat la seua formació bàsica dels més menuts, van tenir lloc al llarg  d’aquests anys. Per a fer possible aquesta iniciativa s’han fet servir les investigacions i les publicacions realitzades per personal docent de la Universitat de València sobre els temes tractats.

Prèviament a la projecció, hi haurà la possibilitat de formar part d’un sopar baix braç, a les 21.00 hores, a la mateixa placeta de Sant Carles. A més, en finalitzar la visualització del documental, hi haurà un temps de tertúlia amb Joan Torró, qui ha format part d’aquest projecte.