Arranca la XII edició d’Ontijazz

Aquesta nit s’obri la dotzena edició d’Ontijazz, en la plaça de la Concepció, això sí, amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19.

Una iniciativa on la música jazz i la gastronomia viuen un maridatge amb molta sintonia. La proposta musical que enceta hui el festival, serà l’actuació de Ferran Gisbert’s Project. L’ontinyentí compartirà amb el públic el seu projecte final de carrera, que suma el funk i el jazz fusió.

Pel que fa a la proposta gastronòmica consisteix en un menú dissenyat a quatre mans per a l’ocasió pel Tinell de Calabuig, Wait, Taulell i Roma.

Des de l’organització han anunciat que es tindrà cura complint la normativa sanitària, amb la distància reglamentària entre les taules, l’eixida dels cambrers serà amb mascareta i aquest sopar, amb un cost de 35 euros, es pot validar amb els xecs ‘Queda’t a Ontinyent, compra a casa’, la iniciativa municipal per tal de promocionar el comerç i l’hostaleria’.

La pròxima cita serà el pròxim dijous, 30 de juliol, en el mateix lloc, i actuaran Fun Jazz Project & Raúl García ‘Chocolate’. Aquest últim és un trompetista de Carcaixent que tocarà junt amb una banda de professors del Conservatori d’Ontinyent i que comptarà amb la veu de Miriam Albero.

Cal recordar que aquest esdeveniment cultural i lúdic és un homenatge a l’empresari hostaler Luis Martínez, que va ser un gran impulsor d’iniciatives socioculturals.

L’Ajuntament d’Ontinyent, juntament amb Ad Libitum són els organitzadors d’una iniciativa que compta amb un gran suport de col·laboradors, com ara els establiments hostalers participants, El Periòdic d’Ontinyent, Encarte i Bodegas Arráez.