Ontinyent inclosa a la gira del Teatre Escalante de la Diputació de València

Ontinyent ha estat inclosa al circuit de la gira comarcal del Teatre Escalante de la Diputació de València, que durà l’espectacle de dansa ‘Pi’ a un total de 10 municipis valencians, entre els quals estarà la capital de la Vall d’Albaida el pròxim 24 d’octubre.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava com a “bona notícia per a l’àmbit cultural local haver estat inclosos en aquesta proposta escènica per a públic familiar, una proposta a la qual no tots els municipis tenien accés, ja que calia complir amb una sèrie de requisits que nosaltres hem complit”, assenyalava. La selecció dels municipis ha estat resolta per la Diputació de València seguint uns criteris concrets per a l’adjudicació, que ha estat publicada aquesta setmana al Butlletí Oficial de la Província de València.

‘Pi’ és una obra de producció pròpia escenificada per la companya ‘Otra Danza S.L.’ amb una coreografia inspirada en les formes de la naturalesa. Els municipis que rebran la companyia són Burjassot, Paterna, Tavernes de la Valldigna, Ontinyent, Requena, Alzira, Almussafes, Sueca, la Pobla de Vallbona i Aldaia.