Conselleria reconeix 4 positius de sanitaris al departament Xàtiva-Ontinyent

El rebrot de COVID-19 detectat en l’àmbit de l’Hospital de Xàtiva, del qual informava ahir dimecres el diari Las Provincias, ha estat confirmat per la Conselleria de Sanitat que reconeix fins a 4 casos positius en l’àmbit laboral del centre sanitari.

Segons ha pogut saber El Periòdic d’Ontinyent, el rebrot es va originar durant els torns del diumenge i, de seguida que es va tindre notícia de la incidència, es van aplicar els protocols de seguiment. La pròpia Conselleria de Sanitat ha informat que s’estan portant a terme seguiments i que, fins el moment, ja s’han realitzat 104 proves PCR.

L’última actualització de la pròpia Conselleria, amb el panell d’informació estadística que fa un monitoratge de la situació, manté els casos 0 a Ontinyent i situa només un cas a Montaverner. D’aquesta manera la informació oficial desmenteix, de moment, els diferents rumors que han circulat, sobretot vinculats a una empresa local. A tota la Comunitat Valenciana s’han registrat a les últimes hores 57 nous casos amb prova PCR. Actualment es troben ingressades en centres hospitalaris per coronavirus ascendeix a 59 persones, d’elles 9 es troben en la UCI.