Rebaixes a través del mòbil als comerços In

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent digitalitzarà les rebaixes amb una campanya en la qual tindrà un protagonisme especial l’app +In Ontinyent, posada en marxa ara fa un any amb ajuda de l’Ajuntament d’Ontinyent. Amb la denominació de ‘InClub, el teu club de promocions IN’ prop de 100 establiments locals participen d’una iniciativa que, entre altres coses, permet beneficiar-se de descomptes i promocions especials a través del telèfon mòbil i acudir als establiments coneixent de bestreta quines són les ofertes a l’abast de la clientela.

A la presentació acudien la presidenta de Comerç In, Mª José Alhambra i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, qui mostrava el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent a una iniciativa “que reforça la campanya municipal Queda’t a Ontinyent. Compra a casa i l’aposta que estem fent pel comerç local”, destacava.

Mª José Alhambra explicava que les persones interessades sols hauran de descarregar-se l’aplicació i accedir per trobar setmanalment en l’apartat ‘Promocions’ beneficis com ara descomptes del 50% o ofertes de 2×1 o 3×1, a més d’accedir a tota la informació dels establiments participants, de sectors molt diversos. Alhambra afegia que “la situació que estem vivint ha provocat un creixement molt important de l’aposta pels suports digitals. Els Comerços i Serveis IN ens sumarem a aquesta tendència en aquestes rebaixes”.