Arriba el 10é Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent amb nou espectacles

Aquest matí s’ha presentat la programació de la desena edició del Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent en la plaça la Concepció. Un festival que va veure la llum en 2012 com un projecte modest que pretenia impulsar el comerç de la ciutat i, deu anys després, segueix amb la mateixa essència. El festival que comença aquest dissabte 18 de desembre, amb un espectacle d’acrobàcia i funambulisme, s’estendrà en les pròximes setmanes fins al dimecres 29, moment en què tindrà lloc l’última funció a càrrec de la companyia L’Horta Teatre.

“Enguany seguim amb l’esperit inicial de buscar que la gent d’Ontinyent es quede a la ciutat per fomentar el comerç local. És per això que portem el festival a tots els barris de la ciutat perquè les persones amb xiquets i xiquetes tinguen una excusa per gaudir de la programació cultural, així com dinamitzar l’economia local”, ha explicat la coordinadora del festival, Sayo Gandia.

D’altra banda, l’alcalde Jorge Rodríguez, ha destacat que es tracta d’una proposta “que ha permés que al llarg d’aquests deu anys moltíssimes companyies d’una grandíssima qualitat hagen passat per la nostra ciutat. I, per tant, hem pogut apostar per eixa filosofia de traure la cultura al carrer”.

PROGRAMACIÓ

  • Dissabte 18 de desembre: ‘Volatineros’ de la companyia ‘Nostraxladamus’, a les 17:00 horess, en l’aparcament del Pont Nou (Paduana).
  • Diumenge 19 de desembre: ‘Colors (acció de carrer)’, de la companyia ‘Alehop circo’, a les 17:30 hores, en la plaça la Coronació. Mentre que l’espectacle ‘Tartana’ de la companyia ‘Trocos Lucos’, tindrà lloc a les 18:00 hores, en la plaça de la Coronació
  • Dijous 23 de desembre: ‘La Bella Tour’, de la companyia ‘La Bella Tour’, a les 18:00 hores, en el parc del Mestre Ferrero.
  • Diumenge 26 de desembre: ‘Circus Feria’ de la companyia ‘Bambolea’ tindrà dues passes. De matí d’11:00 hores a 13:30 hores, i de vesprada de 17:00 a les 21:00 hores, en la plaça de la Concepció. Mentre que l’espectacle ‘Les 7 diferències’ de la companyia ‘Pot Flotant’, tindrà lloc en el Teatre Echegaray a les 17.00 hores, amb una entrada de preu general de 8 € i amb descompte de 6 €.
  • Dilluns 27 de desembre: ‘Urbasa’, de la companyia ‘Hutsun + Ortzi’, a les 18:00 hores, en el parc Vicent Andrés Estellés.
  • Dimarts 28 de desembre: ‘Kasumay’, de la companyia ‘Circo los’, a les 18:00 hores, en el parc de Pere IV.
  • Dimecres 29 de desembre: ‘Martina i el bosc de paper’, a les 18:00 hores, en la plaça Major.