Arriba el ‘Festival de Primavera’ amb actuacions musicals al carrer

Ontinyent reprendrà aquest dissabte la I Edició del seu ‘Festival de Primavera’, la nova activitat d’impuls a la dinamització i promoció de la ciutat i els seus sectors productius incloent elements d’animació cultural.

En concret, al llarg de la jornada es comptarà amb l’actuació de fins a 6 “combos musicals” que actuaran als carrers d’algunes de les principals zones comercials de la ciutat. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, i els presidents de les diverses associacions de comerços, serveis i hostaleria locals animaven a la ciutadania “a gaudir de la confluència d’aquesta ambientació musical de diferents estils i de l’ampla oferta amb què compta Ontinyent per a fer compres i gaudir de la restauració”.

En concret, dissabte al matí, d’11:00 a 13:00 hores, es comptarà amb les actuacions del Jazz fusió de ‘Puerto & Vercher Jazttet’a l’Avinguda Almaig; Mariachis Sol del Mediterráneo a l’Avinguda Daniel Gil; i el Jazz-pop de ‘Daisy’s swing trio’ al carrer Martínez Valls. Ja de vesprada, de 18:30 a 20:30 hi haurà dues actuacions al carrer Martínez Valls amb el ‘Rolo Diorrio Duet’ amb una combinació de boleros, tango, bossa nova i rock; i el pop-rock de Mimí i los Trileros; i es comptarà també amb l’espectacle de Rock-Soul de Paloma Grueso & Román Magnanelli al Parc del Mestre Ferrero. El Festival de primavera, que s’iniciava el passat 30 d’abril amb la jornada de música i arts ‘MusicArt’, continuarà les setmanes vinents amb noves activitats.