Auxili, Jazzwoman i Plan B se sumen junt amb la Fumiga al concert del 23 d’agost

Auxili, Jazzwoman i Pla B se sumen al costat de la Fumiga al concert que tindrà lloc el pròxim 23 d’agost a Ontinyent en el marc de la programació musical ‘Ontinyent en Concert’, que organitza l’ajuntament amb motiu de les festes de moros i cristians. Aquest periòdic ja va avançar que la Fúmiga actuarà en la capital de la Vall d’Albaida, però aquest matí s’ha confirmat la resta de la programació en una roda de premsa, en la qual han participat l’alcalde, Jorge Rodríguez, la regidora de festes Àngels Muñoz, i representants dels grups de música.

Els concerts del dia 23 tindran lloc en el pàrquing de Paduana i l’entada tindrà un cost de 15 euros. Aquesta es podrà adquirir en la pàgina web del consistori a partir de l’1 de juliol. Cal destacar que serà una nit especial, al tractar-se del primer concert d’Auxili a Ontinyent des de l’última vegada que va actuar en març de 2018 al festival Diània. “Necessitàvem tocar de nou ací. Sempre portem el nostre poble en les nostres cançons. Pe a nosaltres és important tornar a reencontrar-nos amb la gent d’ací”, comentava Esteve Tortosa, un dels vocalistes de la banda.

El dimecres 24 serà el torn de Hermano Salvaje i Lemons, bandes locals que amenitzaran la nit també al pàrquing de Paduana amb uns concerts que seran gratuïts. La resta de la programació que s’estén fins al 28 d’agost es presentarà pròximament.