“Buhos” interpretarà al concert de festes d’Ontinyent el seu nou tema enregistrat amb Juan Magán

El grup “Buhos”, cap de cartell el pròxim dimarts 22 d’agost en “Ontinyent en Concert”, interpretarà en l’actuació el seu nou senzill “El món de veritat”, recentment enregistrat amb el productor i cantant Juan Magán. Es tracta d’un tema que barreja pop electrònic amb melodies pròpies del grup de Calafell, i que reflexiona sobre les relacions que s’estableixen a les xarxes socials. “Buhos” farà dimarts parada en Ontinyent dins la que serà la seua primera gira europea, que inclou més de 60 concerts i en la que actuaran posteriorment a Londres (Regne Unit), Milà (Itàlia) i diverses ciutats d’Holanda.

El concert, que començarà a la mitjanit de dimarts a dimecres a l’aparcament de Paduana, inclourà també l’actuació de Maluks, grup fundat en 2019 a Benimaclet, que portarà a Ontinyent un espectacle musical al qual barreja estils com el Dancehall, reggae, cumbia i drum and bass. La vetllada la tancarà la música electrònica de Dj Karlos-K, podent adquirir-se entrades al preu de 12 euros a la web “entradasparaeventos.es” per al conjunt de la vetllada.

La regidora de Festes, Àngels Muñoz, animava a la ciutadania d’Ontinyent i les comarques veïnes “a gaudir no sols del concert de dimarts, que de segur serà tota una festa, sinó també del conjunt de la programació que oferirem aquests dies”. En total, “Ontinyent en Concert” inclourà Una programació amb 6 jornades d’espectacles per a diferents públics, que també inclourà dimarts 22 d’agost de vesprada, des de les 19:30 hores a la Glorieta la “Nit Gran” amb actuacions de grups com Tex-Mons, Década, saltos, Atlantis i Élites.

dimecres 23 des de les 19:00 hores a la plaça de la Concepció i el parc de la Glorieta un espectacle familiar amb el grup “Toys”; i a les 23:30 hores a l’aparcament de Paduana un concert de grups emergents, amb el grup d’Albaida i Ontinyent “Baketà” i els valencians “Esquina Finlandia”, grup jove de pop-rock alternatiu amb influència indies i de rock britànic.

Al mateix escenari actuaran als dies següents l’orquestra “Tokio Band” amb el cantant ontinyentí Xus Soriano (dijous 24 des de les 00:30); “The Full Show by Montecarlo” (divendres 25 des de les 00:30); repeteix després de l’èxit de l’anterior edició la “Kraken Monster Party” (dissabte 26 des de la 01:00); i “Carnavalia On Tour” (diumenge 27 des de les 00:30).