Caixa Ontinyent finança en 10 anys operacions per 661 milions d’€

Caixa Ontinyent complia el 31 d’octubre, 135 anys. Aquesta entitat va nàixer per a contribuir al benestar de la seua gent i del seu territori i hui és l’única caixa d’estalvis valenciana i un motor econòmic i financer per a les seues Comarques Centrals.

Al llarg de la seua història, ha facilitat l’accés al crèdit a famílies, pimes i autònoms propiciant una activitat econòmica recurrent i creixent en la seua zona. De fet, en els últims 10 anys ha finançat operacions per 661 milions d’euros, dels quals 334 s’han destinat a habitatge, possibilitant l’accés de les famílies, i altres 191 milions a activitats productives, millorant la infraestructura i la capacitat econòmica de les Comarques Centrals Valencianes.

Pel que fa a la seua Obra Social, en els últims 10 anys Caixa Ontinyent ha destinat 13 milions d’euros a obres socials. Aquesta disposa de 23 centres en funcionament en 11 localitats, amb 220 llocs de treball directe, desenvolupa anualment més de 300 activitats, col·labora amb més de 300 col·lectius i beneficia a 278.000 persones.

Una altra línia d’aquesta caixa d’estalvis és l’innovador programa d’educació ‘Finança’t’ desenvolupat a través de la seua Fundació. Des de la seua posada en marxa en octubre del 2016, el programa ha sigut utilitzat per 24.445 persones.

Quant al futur, Caixa Ontinyent està immersa en un procés de digitalització i manté el compromís d’evolucionar, millorar i ampliar els serveis dels quals poden gaudir els seus clients, oferint una major comoditat i accessibilitat. En 2020 esperen que els seus clients puguen operar, en les mateixes condicions, tant a través de la web com a través de les seues oficines.

El president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, destacava especialment la il·lusió que es regenera contínuament en el projecte de la caixa, especialment “perquè combina l’acció econòmica d’una empresa, l’impuls financer al teixit econòmic de les comarques, l’accés de les famílies a serveis financers de proximitat, i una acció social molt directa a través de l’Obra Social i del programa d’educació financera”. I per a això “comptem amb la confiança dels nostres clients perquè en definitiva, són ells els que decideixen el model de banca que prefereixen; i, per descomptat, amb la dedicació dels nostres òrgans de govern i la professionalitat del nostre personal. El millor equip, sens dubte”.