fbpx

Càndid Penalba, nou president del tèxtil d’Espanya

L’empresari albaidí Càndid Penalba s’acaba de convertir aquesta vesprada en el primer industrial valencià que presidirà el Consejo Intertextil, la patronal que agrupa a totes les associacions empresarials del sector tèxtil a Espanya. Així ha resultat de la reunió que ha mantingut la patronal tèxtil estatal a la seua seu de Barcelona.

El gerent de l’empresa Cotopur, ubicada a Ontinyent, és també el primer empresari de les comarques de Mariola en presidir una entitat que agrupa més de 8.000 empreses i 128.000 treballadors a tot l’estat espanyol.

Càndid Penalba ha ocupat als últims anys la presidencia de la junta comarcal d’ATEVAL Vall d’Albaida i des del mes de maig presideix ATEVAL Comunitat Valenciana. Ara acaba de ser elegit per sustituir Manuel Díaz al capdavant de la principal organització textil espanyola.

A més, juntament amb Càndid Penalba, el Consejo Intertextil també ha decidit que el nou secretari general de l’entitat siga l’ontinyentí Felipe Carrasco, qui actualment és director de projectes internacionals d’ATEVAL.