Carlos Mazón: “La diàlisi tornarà a l’Hospital d’Ontinyent”

“La prioritat sanitària d’Ontinyent és la mateixa que la del Consell”, així ho ha assegurat Carlos Mazón a Ontinyent, en la seua primera visita oficial com a president de la Generalitat Valenciana. El nou Hospital d’Ontinyent era la primera parada i Mazón destacava que aquesta àrea de salut “ens preocupa i és una prioritat per a nosaltres, en un moment en el qual la sanitat és urgent. I hem de posar en marxa tots els serveis que encara no es tenen i la diàlisi tornarà a Ontinyent”.

El president incidia en el fet que la diàlisi tornarà: “Vindre de Xàtiva, després d’un tractament de diàlisi no està a l’altura del mínim de qualitat sanitària que mereix la Comunitat Valenciana”.

Carlos Mazón recordava que, “durant molt de temps he denunciat la situació d’aquest departament: manca de diàlisi, hospital incomplet i hui ho ratifiquem així. No es pot parlar d’excel·lència o de qualitat quan poses un hospital en marxa sense quiròfans, ni esterilització, ni amb possibilitat d’endoscòpia. Per tant, el Conseller de Sanitat es posa en marxa per a, de forma urgent i immediata, dotar de manera ràpida i càlida tots els serveis que mereix aquest hospital”.

El president també ha tingut unes paraules d’agraïment per als professionals, que “estan fent un esforç treballant en aquestes condicions”.

Per la seua part, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava “estem contents i satisfets per l’anunci de la tornada de la diàlisi i la conversió de l’antic hospital a un centre de malalts crònics i pel compromís amb la sanitat pública de la nostra comarca, que inclou la finalització del nou Hospital”.

La comitiva visitava també el Museu del Tèxtil, actualment en obres i l’Ajuntament d’Ontinyent, on el president de la Generalitat signava en el llibre d’honor.

En la visita també han participat el Conseller de Sanitat i el president de la Diputació València, a més de regidores i regidors de l’Ajuntament d’Ontinyent.