Viola a una dona i s’amaga a casa de la seva exparella

La Policia Nacional ha detingut a Ontinyent a un home per suposadament “agredir sexualment a una coneguda en el seu habitatge, a la qual va accedir amb l’excusa de demanar-li uns patinets, i per entrar després per la força a casa de la seva exparella per a amagar-se i ficar-se al llit en el llit amb els fills que tenen en comú”, apunta aquest cos de seguretat.
El detingut, “en situació irregular i amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial i el jutjat ha decretat una ordre d’allunyament de la dona agredida i la col·locació d’un dispositiu telemàtic de localització en relació amb la seva exparella”, afegeixen des de la Policia Nacional.
En el moment de la detenció l’home, de 42 anys, “va mostrar una actitud agressiva i amenaçadora cap als agents, dels quals va aportar dades personals que coneixia d’aquests”, detallen.
Al detingut se li imputen els delictes d’agressió sexual amb penetració, violació de domicili, amenaces i resistència i desobediència, segons ha informat la Policia Nacional.