Una part d’Albaida continua sense aigua

La indignació de part del veïnat d’Albaida va en augment, perquè es troben sense aigua a hores d’ara. “Després de tallar l’aigua per l’accident, es va restablir el servei, però tan sols unes hores, així que ens vam quedar sense aigua des d’ahir de la vesprada i continuem així a les dos del migdia”, expliquen els afectats. Es tracta de “l’Avinguda cap a la zona del Romeral i la part alta de la població”, detallen.

Per la seua part, des de l’Ajuntament d’Albaida han informat que estan acabant-se les obres del bypass per a donar subministrament a tot el municipi i “s’està omplint ja la xarxa, a poc a poc, perquè no hi haja rebentades, així que la previsió és que prompte tota la població tinga aigua”, ha informat l’alcalde, Alejandro Quilis.  

De fet, a les 14:35 parts on no arribava el submnistrament, ja s’ha restablert.

Pel moment, “les analítiques practicades per l’empresa subministradora han donat bons resultats, no obstant això, s’han encomanat de noves a un laboratori extern, i els resultats es coneixeran demà divendres”, afegeix el primer edil.

Cal recordar, que ahir de migdia un camió del fem va tindre un accident i va caure sobre un dipòsit d’aigua del municipi, el que va ocasionar un tall del subministrament i treballs per a restablir-lo “com més prompte millor”.