Queden prop de 4.000 cadires per a l’Entrada

La venda de les cadires per a l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent marxa a bon ritme, tot i que des de la Societat de Festers informen que “encara queden cadires disponibles en tots els trams de la desfilada”, explica el seu president, Vicent Pla.

De fet, els organitzadors calculen que encara queden per vendre prop de 4.000 cadires.

Cal recordar que després de la polèmica de les cadires de l’anterior edició de les festes morocristianes d’Ontinyent, la Societat de Festers va decidir introduir canvis en la gestió per tal de garantir la venda de cadires en el recorregut de l’Entrada sense els problemes de 2022.

És per això, que una de les modificacions més importants ha sigut l’augment de localitats, de manera que enguany el recorregut compta amb un total de 10.000 places, és a dir, 3.000 més respecte a les últimes edicions festeres. Si a hores d’ara el romanent per vendre està al voltant de les 4.000 cadires, es posa de manifest com aquest augment ha suposat un baló d’oxígen en la disponibilitat d’aquestes.

Les cadires estan a la venda des del 27 de juliol online (Enterticket.es) i es podran comprar per aquesta via fins a 48 hores abans de l’Entrada morocristiana, que se celebrarà el 25 d’agost. A partir d’aquest moment, es podran comprar de manera presencial en la Societat de Festers, com és costum.

Cal destacar que el preu varia segons la ubicació de la localitat. Així, des del punt d’arrancada de la desfilada en l’Avinguda l’Almaig fins a l’encreuament amb Pintor Segrelles les localitats, en tribuna, valen 16 euros. Des d’aquest punt de l’Almaig i Pintor Segrelles fins on comença Daniel Gil, 15 euros. En l’Avinguda Daniel Gil, el primer tram fins a l’encreuament amb Salvador Tormo el preu és de 15 euros. I des d’ací fins al final de la desfilada en la Glorieta dels Moros i Cristians, 17 euros. A tots aquests preus cal sumar les despeses per venda online.

Una altra de les mesures preses per la Societat de Festers va ser canviar d’empresa i ara mateix és la sevillana Romian Producciones la que s’encarrega de la gestió dels seients per a l’acte central de la Setmana Gran ontinyentina.