El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, visita Ontinyent aquest dijous

Durant la visita, que comptarà també amb l’assistència del conseller de Sanitat i del president de la Diputació, estarà acompanyat per l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, visitarà Ontinyent aquest dijous 3 d’agost. Durant la visita en la qual estarà acompanyat per l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, comptarà també amb l’assistència del conseller de Sanitat, Marciano Gómez i el president de la Diputació de València, Vicent Mompó.

Així, la jornada començarà a les 9.30 h amb la visita al Nou Hospital d’Ontinyent, on serà també l’atenció als mitjans de comunicació. Posteriorment, es visitarà també el Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, Rodríguez destacava que “amb aquesta visita el que volem és conèixer el full de ruta del nou govern de la Generalitat Valenciana perquè puga acabar-se el Nou Hospital i entre en funcionament a ple rendiment igual que potenciar un espai tan emblemàtic com és el Museu”.

La jornada conclourà amb una visita a l’Ajuntament d’Ontinyent, on serà rebut per la corporació municipal i signarà en el Llibre d’Honor.