Cau part de la vorera del Camí Vell de l’Estació

Les pluges registrades en els últims dies ha provocat danys materials en alguns punts d’Ontinyent. Només el mes de març s’han arribat a acumular 266,2 l/m² (fins a les 8.00 hores del 19 de març), unes xifres rècord que fins i tot han superat a les de l’any 1953, quan la pluja de març van superar la barrera dels 150 l/m². És per això que algunes zones de la ciutat s’han vist afectades pels forts ruixats.

El diumenge cap a les 17.15 hores es produïa l’avís a les dependències policials que part de la vorera del Camí Vell de l’Estació s’hi havia enderrocat, així com algun que altre arbre. La zona ja havia estat afectada quan va caure part del mur. Fins allí es va dirigir la patrulla al costat de l’operari de Permanències per a revisar el tancat i la senyalització.

Així i tot, no és l’únic punt afectat. També el diumenge, mitja hora abans, al voltant de les 16.47 van caure diversos rebles d’una cornisa d’un edifici en la plaça de Baix. La policia local va acordonar l’espai i es va avisar als propietaris de dos vehicles perquè els retiraren per precaució.