Centenars de persones donen l’últim adéu a Lluís Espí

Veïns i veïnes tant d’Agullent com d’Ontinyent s’ha apropat fins a l’església de Sant Bertomeu Apòstol, en Agullent, per donar el seu últim adéu a mossén Lluís Espí, mort ahir a l’edat de 89 anys.

Entre els presents, els dos alcaldes, Pau Muñoz i Jorge Rodríguez, així com membres de les respectives corporacions municipals, evidenciant la importància del finat i el tractament institucional que li han donat. Cal recordar que els dos ajuntaments van decretar ahir dos dies de dol.

El funeral ha estat presidit per l’arquebisbe de València Antonio Cañizares, i concelebrat per més d’una vintena de sacerdots i diàcons que han volgut fer costat i estar presents en l’acomiadament d’un rector, Lluís Espí, que va vincular pràcticament tota la seua vida pastoral a la parròquia i al barri de Sant Rafael.

Destacava la presència de fidels de la que va estar la seua parròquia durant 47 anys així com d’amics d’una gran diversitat d’àmbits socials, culturals i polítics amb els quals Lluís Espí sempre va mantindre una gran relació. En el llibre de signatures, més d’un centenar de missatges i una paraula repetida de manera majoritària: gràcies.