Cinc autobusos d’anada i tornada per a pujar al Cementeri

Hui dimarts 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, la regidoria de Transport ha establert un servei d’autobusos per connectar la ciutat amb el Cementeri Municipal i facilitar així l’accés dels veïns i veïnes que vullguen desplaçar-se fins al campsant a complir amb el ritual d’aquestes dates.

El servei de bus serà el mateix que ha vingut funcionant els últims dies, concretament des del passat 24 d’octubre. Hi haurà cinc serveis d’anada i altres tants de tornada per pujar i baixar des de les instal·lacions municipals fins al casc urbà i viceversa.

Les anades estan marcades per a les 10 i les 11 del matí; per a les 12 del migdia i per la vesprada, per a les 16 i les 17 hores.

Per la seua banda les tornades s’han fixat per a les 10:50 i 11:50 del matí, per a les 13 hores i ja en torn de vesprada per a les 16:50 i les 18 hores en què baixarà l’últim autobús.

Per a demà dimecres 2 de novembre, dia dels Difunts hi haurà un servei especial que pujarà al Cementeri a les 16:30 hores, per tal de traslladar els fidels que vullguen assitir-hi a la Missa de Difunts. L’autobús baixarà després de l’ofici religiós.