Cinc detinguts per una baralla amb armes blanques

Agents de la Policia Nacional i de la Policia Local d’Ontinyent han detingut a cinc homes, d’entre 20 i 36 anys, per la seua participació en una baralla en la qual, pel que sembla, van emprar objectes contundents i armes blanques. A més, segons la Policia Nacional dues d’aquests homes van resultar ferits.

Els fets van ocórrer aquest dissabte, al voltant de les tres de la vesprada, en una plaça d’Ontinyent, quan patrulles de la Policia Nacional i Local van intervindre en una baralla entre unes set o huit persones, on es van utilitzar pals i armes blanques. Els agents van localitzar a l’interior d’un vehicle els ganivets presumptament utilitzats, de 19 i 13 centímetres de fulla, els quals van ser intervinguts.

En el mateix lloc dels fets, després de diverses indagacions, els policies van detindre a tres dels participants en la baralla, després que diversos d’ells fugiren del lloc davant la presència dels agents. Els altres dos homes van ser arrestats hores després, fruit de les investigacions policials. A tots ells se’ls imputa un delicte de renyina tumultuària, mentre que a dues, a més, se’l considera també presumptes autors d’un delicte de lesions i a un tercer, d’amenaces.

Dos dels arrestats presentaven ferides tallants a conseqüència de la baralla, un en la part baixa de l’estómac i un altre en el pit, sent traslladats a un centre hospitalari per a ser assistits i, posteriorment, a la Comissaria de Policia Nacional d’Ontinyent.

Els detinguts, tres d’ells amb nombrosos antecedents policials, han passat ja a disposició judicial.