Confabulació per a la remuntada: Serà necessari un 4-0 al Clariano

Només acabar el partit del dissabte per la vesprada al camp del Perdiguer, al barri del Cristo d’Aldaia, amb la dolorosa derrota per 3-0, la reacció va ser immediata. L’afició de l’Ontinyent 1931 C.F., desplaçada en tres autobusos i molts vehicles particulars, va començar a cridar: “¡Sí se puede!, ¡Sí se puede!”. Així acomiadaven als seus jugadors després de caure en el partit d’anada de la semifinal del play-off contra el Recambios Colón.

S’havien complert els pitjors auguris que anticipaven que el Recambios Colón era el pitjor rival que li podia caure a l’Ontinyent en l’eliminatòria, per la seua experiència i veterania i per les condicions especials d’un camp tan xicotet.

No n’hi ha més. Caldrà una remuntada. El mateix Juli ho anticipava després del partit: “si algun equip pot fer-ho és este”. I en la mateixa direcció apuntava l’entrenador, Roberto Bas. La confabulació està en marxa. Els missatges dels jugadors a les xarxes han donat ales per a començar a pensar en partit èpic al Clariano. El porter Cristian, el defensa Pablo Bonet, el migcampista Alberto Botella… tots han coincidit en l’autocrítica del partit del dissabte alhora que han encoratjat cap a la remuntada.

Serà necessari un 4-0 per superar l’eliminatòria. Un gol del Recambios Colón obligaria a fer-ne 5 perquè en aquest cas sí que compten els gols fora de casa en cas d’empat.